Ernœring

Veronica Karlsen - Fysioterapeut og Kostholdsveileder

Sertifisert kostholdsveileder Veronica Karlsen hjelper deg å nå dine mål innenfor kost og ernæring. Hun har lang erfaring og har hjulpet mange mennesker med alt fra store vektreduksjoner, irritabel tarm og lav fodmap diett, diabetes, livsstilsendringer og de som ønsker raske resultater før en større anledning.

Veronica gir deg redskapene til å kunne sette sammen måltidene optimalt for deg og dine behov. Det være seg om du ønsker vektreduksjon, hjelp til å gå opp i vekt, eller bare ønsker å lære å spise sunnere og bedre sammensatt mat. Du får en skreddersydd meny som gjør det enkelt og komme inn i nye rutiner og bidrar til mindre usikkerhet i prosessen, samtidig som man mye om hvilke valg man skal ta når man setter sammen et måltid. Mange har forsøkt mye før de kommer til kostveiledning, det kan være greit å oppsøke hjelp når man forsøker selv men ikke oppnår resultater.

Hva vi kan hjelpe med

  • Vektreduksjon
  • Irritabel tarm
  • FODMAP
  • Intoleranser og veiledning iht. Kostendring
  • Diabetes Type 2
  • Energitap og slapphet etter lengre tids sykdom

Veronica's visjon

Jeg ønsker å spre kunnskap om at det er enkelt å spise sunt, og at sunt betyr ikke smakløst og fettfattig. Nøkkelen til suksess er å kunne sette sammen måltidene mer optimalt. Før du leser videre vil jeg presisere at jeg ikke jobber ut i fra LCHF-metoden eller «lavkarbo» som det også kalles. Min visjon omkring kosthold er at man kan forbedre fordelingen mellom næringsstoffene man inntar. Det betyr at man kan ha nytte av å redusere noe på karbohydratinntaket og ha større fokus på hvilke type karbohydrater man inntar, øke inntaket av proteiner og innta moderate mengder fett fra sunne kilder.

NØKKELEN TIL MIN SUKSESS MED Å ENDRE KUNDERS MATVANTER

  • Å sørge for et stabilt blodsukker
  • At mat som inntas skal være laget fra bunnen av, minst mulig behandlet mat
  • Det er ikke tidkrevende og hele familien skal kunne spise maten
  • Man skal ikke «gå på diett», men gjøre varige endringer med kosten

Jeg presiserer at jeg ikke legger opp kostholdsprogram for sykdomsrelaterte årsaker/ symptomer som ikke er utredet hos lege/spesialist. Er du derimot ferdig utredet men vil ha hjelp til å legge om kosten kan jeg hjelpe deg med dette. Vi har flere kunder med livsstilssykdommer som f.eks diabetes 2, og etter samråd med lege og diabetessykepleier kan mine kostholdsprogram brukes for å sørge for et mer stabilt blodsukker, redusere vekt og mageomkrets. Min kostholdsveiledning baserer seg på en kartleggingstime hvor vi kartlegger dine spisevaner, samt dine ønsker og mål med veiledningen. Basert på dette utarbeider jeg en ukesmeny som skal følges over 5 uker, hvor du i tillegg får et oppskriftshefte med god inspirasjon. Jeg legger opp hva du skal spise, men nøkkelen til en varig endring ligger hos deg selv.

Bestill time i dag

Vi hjelper deg gjenoppbygge den beste versjonen av deg selv

TOP