Treningsmedlemskap 249,-

Hos Moveo trener våre kunder i ett topp moderne PT senter som er bygget opp rundt funksjonell trening og personlig oppfølging.

Kundene som trener her får skreddersydd sine opplegg hos fysioterapeuter eller våre fantastiske Personlige Trenere, og vi har ett tilbud som dekker alle dine behov på ett sted.

Ønsker du å trene på egenhånd på dagtid mellom 8-16 betaler du 249,- pr. mnd, ingen bindingstid. Men vi anbefaler alle våre kunder og kjøpe minimum 2 mnd. for å komme ordentlig igang med treningen.

Moveo tilbyr i tillegg kostholdsveiledning, skadeforebyggende trening, og basistrening for den vanlige mosjonist til toppidrettsutøveren for å nevne noe av det tilbudet som skiller oss fra de store senteraktører i markedet. Nærheten til alle terapeutene på Moveo gir en trygghet når du skal nå dine helsemessige mål.

På ettermiddag- og kveldstid kjøres egne personlig treningsgrupper med fysioterapeut eller Personlig Trener for deg, dine venner eller din bedrift som gir treningsglede og motivasjon ett helt nytt ansikt. I tillegg tilbyr vi nå egne Mindfull Yoga timer.

Kom i form med MOVEO!

Åpningstider
Mandag - Torsdag0800 - 1600
Fredag0800 - 1500

© Moveo 2012 | Design: Whitefox AS

BESTILLE
TIME

Tlf: 90704857
E-post: post@moveoklinikken.no