OM MOVEO

Moveo er en klinikk som ble startet av 4 gode kollegaer våren 2012; Thomas, Guro, Veronica og Martina. Vår visjon var å starte en klinikk hvor vi kunne gi våre kunder et bredt behandlingstilbud på muskel- og skjelettplager, samt å tilby et skreddersydd senter for personlig trening, både for enkeltpersoner og grupper. «MOVEO» betyr «å bevege», et navn vi føler representerer våre verdier både når det kommer til behandling av muskel- og skjelettlidelser, og når det gjelder generell helse.  Vi har en aktiv tilnærming på veien til bedre helse og mindre smerter, og bruker ofte trening som en del av behandlingen.

Vi ønsker at du som pasient skal oppleve å få hjelp for dine muskel- og skjelettplager, og gjennom dette føle at du får en bedre helse ved å benytte deg av våre behandlingstilbud på MOVEO.  Dette er et mål alle våre terapeuter og ansatte jobber for hver eneste dag.

Vår ambisjon om å ivareta pasientens helse på best mulig måte har bidratt til ønsket om å arbeide tverrfaglig. Vi har av den grunn knyttet til oss dyktig helsepersonell og har følgende behandlingstilbud: Fysioterapi, Manuellterapi, Osteopati, Akupunktur, Kostholdsveiledning og Personlig Trening.

Etter en gjennomgående undersøkelse kartlegger vi dine behov for videre behandling og oppfølging av våre terapeuter.  På vår klinikk finner du et tverrfaglig behandlingsmiljø, du får din egen behandler, men vi bruker hverandres ulike kompetanseområder for å hjelpe nettopp deg i mål. Ved behov rekvirerer vi videre til røntgen/MR/CT eller henviser til spesialist.

Våre dyktige personlige trenere har høy faglig kompetanse og bred erfaring. Vi arbeider i dag med både enkeltpersoner, grupper, idrettslag og bedrifter på personlig trening. Vi skreddersyr opplegget etter dine mål og vi gir deg målbare resultater. Som PT kunde hos oss får du trening i uforstyrrede omgivelser, hvor du som PT kunde kan trene uten for mye forstyrrende elementer. Vi kjører i tillegg egne PT grupper hvor vennegjenen eller arbeidskollegaer kan gå sammen å kjøpe et fast treningstidspunkt i uken. Gruppen designes utfra gruppens behov.

MOVEO tilbyr et helhetlig tverrfaglig behandlings- og rehabiliteringsopplegg for den enkelte pasient basert på klinisk erfaring og høy faglig kompetanse.

 

MOVEO er din klinikk, der vi har fokus på deg som pasient. Vi tilstreber alltid å være oppdatert på det nyeste innen forskning på våre kompetanseområder og vi er stolte av å kunne gi våre kunder et godt og variert tilbud.

Velkommen til oss på MOVEO – kompetanse i alle ledd:

Guro Linaker Jenssen, Veronica Karlsen, Martina Kibsgård, Thomas Nilsen, Alexander Stefansson, Rikke Kommedahl, Catrine Hallèn & Christina Gundersen

Åpningstider
Mandag - Torsdag0800 - 1600
Fredag0800 - 1500

© Moveo 2012 | Design: Whitefox AS

BESTILLE
TIME

Tlf: 90704857
E-post: post@moveoklinikken.no