Personlig trener

I takt med den økende trenden av overvekt og livsstilsykdommer i dagens samfunn, innser flere og flere fordelene ved å benytte seg av en personlig trener. Stress, tidsklemma og manglende kunnskap er noen av de faktorene som påvirker vår lyst, kapasitet og evne til å prioritere en aktiv livsstil med fokus på trening og riktig kosthold.

Personlig trening er ikke lenger et luksusprodukt. Det er ikke bare for toppidrettsutøvere eller ekstremt overvektige. Det er for alle som trenger, eller har lyst til å begynne å trene. Det er for alle som lurer på hvilke øvelser akkurat de bør benytte seg av, og hvorfor, og for alle som lurer på hva de bør spise for å oppnå sine spesifikke målsetninger. Om du lurer på disse tingene og ikke har lyst til å bruke timesvis på å finne det ut, hvorfor ikke benytte deg av en fagperson som kan hjelpe deg å sette opp en plan over trening og kosthold? En plan som gjør at du får så mye som mulig igjen for den tiden du bruker på treningssenteret.

Innledningsvis gjør din PT en behovsanalyse. Du får spørsmål om relevant treningsbakgrunn, eventuelle skader og sykdommer, mål og ambisjoner du har med treningen din. Det vil også gjøres ulike tester for å kartlegge hvilket nivå du er på nå, slik at treningsprogrammet optimaliseres i forhold til form og ønsker.

Når kartleggingen er gjennomført vil treneren din med utgangspunkt i dette, skreddersy et stimulerende og kreativt treningsopplegg. Din trener vil motivere deg og sørge for at du trener riktig, sikkert og effektivt. Han vil også sørge for at du får nye utfordrende øvelser å jobbe med, slik at du ikke stagnerer i treningen din.

En PT-time kan være alt fra styrke- og kondisjonstrening i sal, til boksing eller en løpetur i skogen. Og du vil bli overrasket! Innen kort tid vil fysiske prestasjoner du trodde var nærmest umulige kunne gjennomføres med den største selvfølge. Og akkurat når du er strålende tilfreds, øker PTen din ambisjonene ytterligere. Men ingen sutring; det er nettopp slikt det blir resultater av!

Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av din personlige trener, men et samarbeid over tid vil gi best resultat.

Vi har også betaling av personlig trener på avtalegiro, hvor totalsummen fordeles over inntil 12 måneder. Ingen ekstra gebyrer eller tillegg. Dette gjør det enklere om du skulle ønske en større PT-pakke.

Åpningstider
Mandag - Torsdag0800 - 1600
Fredag0800 - 1500

© Moveo 2012 | Design: Whitefox AS

BESTILLE
TIME

Tlf: 90704857
E-post: post@moveoklinikken.no