Kostholdsveiledning

Kostholdsveileder Veronica Karlsen hjelper deg å nå dine mål innenfor kost og ernæring. Hun har lang erfaring og har hjulpet mange mennesker med alt fra store vektreduksjoner, til små justeringer før en større anledning. I tillegg til vektproblematikk søker svært mange hjelp for å få kontroll på en oppblåst mage, få hjelp til å spise bedre ifht. påviste matintoleranser eller allergier, og mange gravide eller småbarnsmødre ønsker hjelp til å spise optimalt for seg selv og barnet.

Veronica gir deg redskapene til å kunne sette sammen måltidene optimalt for deg og dine behov. Det være seg om du ønsker vektreduksjon, hjelp til å gå opp i vekt, eller bare ønsker å spise mer riktig sammensatt mat. Du får en skreddersydd meny som gjør det enkelt og komme inn i nye rutiner og bidrar til mindre usikkerhet i prosessen, samtidig som man mye om hvilke valg man skal ta når man setter sammen et måltid.

Jeg ønsker å spre kunnskap om at det er enkelt å spise sunt, og at sunt betyr ikke smakløst og fettfattig. Nøkkelen til suksess er å kunne sette sammen måltidene mer optimalt. Før du leser videre vil jeg presisere at jeg ikke jobber ut i fra LCHF-metoden eller «lavkarbo» som det også kalles. Min visjon omkring kosthold er at man kan forbedre fordelingen mellom næringsstoffene man inntar. Det betyr at man kan ha nytte av å redusere noe på karbohydratinntaket og ha større fokus på å innta karbohydrater som i liten grad påvirker blodsukkeret, øke inntaket av proteiner og innta moderate mengder fett fra sunne kilder.

Nøkkelen til min suksess med å endre kunders matvaner:

– Å sørge for et stabilt blodsukker
– At mat som inntas skal være laget fra bunnen av, minst mulig behandlet mat
– Det er ikke tidkrevende og hele familien skal kunne spise maten
– Man skal ikke «gå på diett», men gjøre varige endringer med kosten

«Ingen tilsetningsstoffer, ingen kunstig mat»

Jeg presiserer at jeg ikke legger opp kostholdsprogram for sykdomsrelaterte årsaker/ symptomer som ikke er utredet hos lege/spesialist. Er du derimot ferdig utredet men vil ha hjelp til å legge om kosten kan jeg hjelpe deg med dette. Vi har flere kunder med livsstilssykdommer som f.eks diabetes 2, og etter samråd med lege og diabetessykepleier kan mine kostholdsprogram brukes for å sørge for et mer stabilt blodsukker, og redusere vekt og mageomkrets.

Min kostholdsveiledning baserer seg på en kartleggingstime hvor vi kartlegger dine spisevaner, samt dine ønsker og mål med veiledningen. Basert på dette utarbeider jeg en ukesmeny som skal følges over 5 uker, hvor du i tillegg får et oppskriftshefte med god inspirasjon.

Jeg legger opp hva du skal spise, men nøkkelen til en varig endring ligger hos deg selv.

Ta kontakt med meg på tlf. 41140729 eller veronica@moveoklinikken.no for timebooking.

Gravide: Vi tilbyr også kostholdsveiledning for gravide og ammende. Ta kontakt for spørsmål.

 

Åpningstider
Mandag - Torsdag0800 - 1600
Fredag0800 - 1500

© Moveo 2012 | Design: Whitefox AS

BESTILLE
TIME

Tlf: 90704857
E-post: post@moveoklinikken.no