Bedriftstilbud

BEDRIFTSTILBUD:

Ønsker din bedrift å ha en avtale for akutt-tjeneste for undersøkelse eller behandling til dine ansatte, eller tiltak for å redusere sykefravær? Ved avtale med oss kan vi sørge for rask behandling og utredning, og vi tilbyr i tillegg skreddersydde treningsgrupper til dine ansatte oppsatt etter ønsket klokkeslett. Vi har i tillegg spesialist i arbeidshelse hos oss som kan bistå med undersøkelser og tiltak i din bedrift.

Moveoklinikken kan tilby:

– Bistå med undersøkelse/behandling ved akutte skader/sykdom. Våre to manuellterapeuter kan ved behov også henvise til røntgen/MR, spesialisthelsetjenesten, eller gi sykemelding ved behov

– Arbeide forebyggende og tilbyr gruppetreninger for bedrifter med mål om å forebygge belastningsskader, redusere sykefravær og styrke fellesskapet.  Gruppene kan tilpasses til behov/nivå og inkluderer også tilbud om egentrening i vår treningssal innenfor åpningstid.

– Bistå med opptrening/rehabilitering, i gruppe eller individuelt

– Kostholdsveiledning

– Bedriftsbesøk ved behov.

 

Ta kontakt for mer informasjon og få en avtale som passer din bedrift.

Vi er stolt samarbeidspartner med Hemis, og har gjennom dem 24 timers garanti på akutte konsultasjoner og 1 ukes responstid på ordinære konsultasjoner.

 

Ta kontakt for spørsmål på tlf: eller mail: post@moveoklinikken.no

 

 

Åpningstider
Mandag - Torsdag0800 - 1600
Fredag0800 - 1500

© Moveo 2012 | Design: Whitefox AS

BESTILLE
TIME

Tlf: 90704857
E-post: post@moveoklinikken.no